Léo Guy - elegantie, sensueel en sexy

Ontdek bij Boetiek Pexsters de uitgebreide damescollectie van Léo Guy winter 2015-2016. Het was in 1978, toen hij nog maar 22 jaar oud was, dat Leo Guy, omringd door een klein team, zijn ready-to-wear bedrijf oprichtte. In die tijd van de modieuse “revoluties”. Gebreide stoffen was er een van met als doel ze te verheffen tot vrouwelijkheid en elegantie, sensueel en sexy. Betoverd door dit nieuw materiaal, besloot Leo Guy zich te specialiseren in zeer chique collecties met volledige outfits, kostuums, avondjurken … Naarmate de jaren voorbij gingen, werd het merk onlosmakelijk verbonden met Franse stijl luxe en verfijning! In 2001 werd Leo Guy ondergedompeld in een nieuw avontuur. Aan de rand van zijn collectie, creëerde hij een lijn van gebreide truien, vesten en twee sets avondjurken. De lijn was meteen weer een succes.

Tags

Leo Guy, Léo Guy online, Léo Guy shop, Léo Guy webshop, Léo Guy collectie, Léo Guy home online, Léo Guy limburg, Léo Guy belgië, Léo Guy belgium

Video

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 012 741 351 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Pexsters-Liu-Jo-winter-10Pexsters-Giovane-winter-03