Vakcentrum roept beste supermarktondernemers van Nederland uit.

Familie Wassenaar behaalt derde plaats ZO²Z Award 2015 met Albert Heijn St. Annaparochie

 WOERDEN, 22 april 2015 – De familie Wassenaar heeft vandaag de derde prijs behaald in de competitie om de ZO2Z Award 2015 – 2016. Dit werd bekendgemaakt tijdens de Dag van het Vakcentrum. De familie Wassenaar mag met recht trots zijn op deze prijs.
De ZO²Z Award is een initiatief van het Vakcentrum, dé brancheorganisatie voor de zelfstandige levensmiddelendetaillist. De ZO²Z Award is de enige titel in de levensmiddelendetailhandel die het zelfstandig ondernemerschap centraal stelt. Het spreekt voor zich dat de strijd om deze titel zwaar is. Zelfstandige ondernemers onderscheiden zich op meerdere fronten. Het Vakcentrum wil hiermee de goede voorbeelden in de schijnwerpers zetten en de ondernemers belonen voor hun fantastische ondernemerschap.

Bij de familie Wassenaar spuit het ondernemerschap er uit. In een kleine gemeenschap is een prachtig winkelcentrum neergezet met bijzonder veel oog voor detail. Niet alleen in aandacht voor de klant, maar ook voor het milieu. De familie Wassenaar moest in de finaleronde Erwin Binneveld en Mirjam Bestebreurtje van Spar University als winnaar voor laten gaan. Jumbo-ondernemers Niek en Tijn Leussink (Jumbo Goor) werden tweede. Drie excellente finalisten. Lees verder

Katty Pexsters
Katty Pexsters
Boetiek Pexsters ligt niet alleen op een unieke locatie tussen de velden en de fruitbomen, ook haar geschiedenis is bijzonder. Vader Pexsters verkocht in de oude molen achter de winkel ooit voeder voor de paarden. In 1993 toverde de modebewuste dochter Katty de als dorpsgezicht geklasseerde schuur om tot een ruiterboetiek en breidde die, na een grondige renovatie, uit met een stijlvolle modezaak.
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 012 741 351 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Thumbnail for 4727Thumbnail for 6278