Morgen 11 mei is het al zover: Moederdag! Ben jij nog op zoek naar het perfecte GESCHENK om je moeder of partner blij mee te maken? Kom dan vandaag of morgen zeker langs bij Boetiek Pexsters in Wellen, want we hebben tal van leuke kleding, accessoires en schoenen van TOPMERKEN!

Laat je haar liefst zelf kiezen uit ons ruime assortiment? Dan kan je met een CADEAUBON nooit verkeerd! Bovendien hebben we van woensdag 7 mei tot en met zondag 11 mei een EXTRA VERRASSING voor alle mama’s. Lees verder

Katty Pexsters
Katty Pexsters
Boetiek Pexsters ligt niet alleen op een unieke locatie tussen de velden en de fruitbomen, ook haar geschiedenis is bijzonder. Vader Pexsters verkocht in de oude molen achter de winkel ooit voeder voor de paarden. In 1993 toverde de modebewuste dochter Katty de als dorpsgezicht geklasseerde schuur om tot een ruiterboetiek en breidde die, na een grondige renovatie, uit met een stijlvolle modezaak.
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 012 741 351 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Thumbnail for 4797Thumbnail for 4793