Vergeet dit jaar vooral ook niet te genieten van de mooie zomer in eigen land, bijvoorbeeld met een dagje Bokrijk! We zijn dan ook zeer trots dat dit jaar het onthaal team van Bokrijk is komen shoppen bij Boetiek Pexsters in Wellen voor hun nieuwe outfits. “Dames, jullie zien er prachtig uit en bedankt voor de mooie foto.” – Katty Pexsters.

Domein Bokrijk – www.bokrijk.be

Het Openluchtmuseum is open van dinsdag t.e.m. zondag van 10.00 tot 18.00 uur, van zaterdag 4 april tot en met zondag 4 oktober 2015. Gesloten op maandag (behalve op paasmaandag, pinkstermaandag en de maandagen in juli en augustus).

Lees verder

Bekijk het volledige originele bericht op : Blog

Katty Pexsters
Katty Pexsters
Boetiek Pexsters ligt niet alleen op een unieke locatie tussen de velden en de fruitbomen, ook haar geschiedenis is bijzonder. Vader Pexsters verkocht in de oude molen achter de winkel ooit voeder voor de paarden. In 1993 toverde de modebewuste dochter Katty de als dorpsgezicht geklasseerde schuur om tot een ruiterboetiek en breidde die, na een grondige renovatie, uit met een stijlvolle modezaak.
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 012 741 351 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Thumbnail for 6309Thumbnail for 6333