Ze ziet er fantastisch en vooral heel gelukkig uit. Deze week, op 10 februari, wordt Dana Winner – Chantal Vanlee voor de burgerlijke stand – vijftig jaar. Voor velen is dat een moeilijke grens om te overschrijden, maar voor de zangeres die door heel Vlaanderen in het hart wordt gedragen, heeft het geen bijzondere betekenis. ‘Ik sta met beide voeten in het nu’, vertelt zij ons op de vooravond van een nieuwe tournee in Zuid- Afrika, met een zijsprongetje naar Indonesië. ‘Elke leeftijd heeft zijn voor- en nadelen. Ik mijmer niet echt over de jaren die voorbij zijn, ik kijk liever nieuwsgierig uit naar de vele jaren die ik hopelijk nog tegoed heb!’

Lees verder het volledige artikel

Lees verder

Katty Pexsters
Katty Pexsters
Boetiek Pexsters ligt niet alleen op een unieke locatie tussen de velden en de fruitbomen, ook haar geschiedenis is bijzonder. Vader Pexsters verkocht in de oude molen achter de winkel ooit voeder voor de paarden. In 1993 toverde de modebewuste dochter Katty de als dorpsgezicht geklasseerde schuur om tot een ruiterboetiek en breidde die, na een grondige renovatie, uit met een stijlvolle modezaak.
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 012 741 351 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Thumbnail for 4735Thumbnail for 4731