WELKOM IN WELLEN

STIJLVOLLE KLEDING VOOR HEM & HAAR

“Als ik op de Meir ga winkelen, dan moet ik 20 winkels doen vooraleer ik de keuze vindt die jullie hier hebben!” Dit compliment van een van de vele Antwerpse klanten van boetiek Pexsters is veelbetekenend: je vind hier een ongelooflijk assortiment aan kleding voor hem en voor haar! Dát en de attente manier waarop de verkoopsters je helpen om een keuze te maken uit de prachtige collectie merkkleding, maakt het heerlijk kleren kopen bij boetiek Pexsters in Wellen.

Ontdek onze collecties nu ook in onze online shop

MEER DAN 20 JAAR TOPMERKEN

in het karakteristieke Wellen – Limburg

In de ruime en bijzonder goed verlichte kledingzaak, die de kleuren extra goed tot hun recht laat komen, vinden de klanten een bijzonder groot assortiment van tientallen topmerken. Dat zijn onder meer Trussardi, McGregor, Circle of Gentleman, Brax, Tricot Chic en Blacky Dress voor de dames, die hier ook een ruim assortiment schoenen, handtassen en andere accessoires vinden van Nicky Vankets, Terre Blue, Scapa en Timberland. Voor de heren is de keuze al even groot: in de rekken liggen spullen van Bogosse, Hugo Boss, Mc Gregor, Trussardi, Daks, Brax en Scapa Sports, de schoenen zijn van Ambiorix, Boegi, Aigle en Timberland.

Klerenshoppen bij boetiek Pexsters bezorgt je een soort vakantiegevoel in Limburg. “We liggen langs de Kataraktroute, dus echt op het platteland, maar dat heeft zo zijn voordelen”, lacht Katty Pexsters. “We horen regelmatig van onze klanten dat ze er een natuurwandeling hebben opzitten of het nabijgelegen kasteel van Rullingen hebben bezocht. Anderen combineren het kleren kopen met een bezoekje aan het wellness centrum, dat op een paar honderd meter van onze boetiek. En de liefhebbers van monumenten zullen zeker ook genieten van het geklasseerde gebouw en de nog functionerende watermolen.”

AANGENAME KENNISMAKING

Als extraatje geeft boetiek Pexsters ook nog 10% ticketkorting op de volgende aankoop

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 012 741 351 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.