Wil jij er graag bij zijn op het grote moment van Udo tijdens de finale van Eurosong 2014 in het Sportpaleis in Antwerpen op zondag 16 maart? Word dan NU fan van Boetiek Pexsters op Facebook en LIKE deze actie. Zo maak je kans op een DUOTICKET voor dit niet te missen evenement!

Ben je al fan? DEEL dan deze actie op je persoonlijke pagina en vergroot zo je kans om te winnen! De winnaar wordt al op VRIJDAG 14 MAART bekend gemaakt op onze Facebookpagina. Grijp dus NU je kans en speel mee! Opgelet: er wordt geen persoonlijk privé-bericht gestuurd naar de winnaar. Houd dus op vrijdag 14 maart zeker onze Facebookpagina goed in de gaten! (de winnaar kan op zaterdag 15 maart de kaarten afhalen bij Boetiek Pexsters)

Veel succes! Klik hier om fan te worden van Boetiek Pexsters op Facebook >> Lees verder

Katty Pexsters
Katty Pexsters
Boetiek Pexsters ligt niet alleen op een unieke locatie tussen de velden en de fruitbomen, ook haar geschiedenis is bijzonder. Vader Pexsters verkocht in de oude molen achter de winkel ooit voeder voor de paarden. In 1993 toverde de modebewuste dochter Katty de als dorpsgezicht geklasseerde schuur om tot een ruiterboetiek en breidde die, na een grondige renovatie, uit met een stijlvolle modezaak.
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 012 741 351 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Thumbnail for 4801