Vandaag in Dag Allemaal: Dana Winner, gekleed door Boetiek Pexsters – Stijltip: Wol, kasjmier en zijde zijn natuurlijke materialen die heerlijk zitten. Om ze mooi te houden, vragen ze wel een speciale behandeling. Gebruik een beetje fijnwasmiddel en voeg bij het laatste spoelwater een scheutje azijn. Gebruik nooit soda voor deze delicate materialen en zijde mag u niet centrifugeren, hang het nat op. Wol laat u plat drogen tussen twee badhanddoeken. (Foto’s: Tjorven Boucher)

Lees verder

Katty Pexsters
Katty Pexsters
Boetiek Pexsters ligt niet alleen op een unieke locatie tussen de velden en de fruitbomen, ook haar geschiedenis is bijzonder. Vader Pexsters verkocht in de oude molen achter de winkel ooit voeder voor de paarden. In 1993 toverde de modebewuste dochter Katty de als dorpsgezicht geklasseerde schuur om tot een ruiterboetiek en breidde die, na een grondige renovatie, uit met een stijlvolle modezaak.
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 012 741 351 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Thumbnail for 4781Thumbnail for 4777